Geef je op voor mijn nieuwsbrief vol creatieve tips! Aanmelden
Lieneke Post
Volgende Vorige

Ik ben er helemaal blij mee en trots op! Het geeft ook goed de inhoud van het boek weer.

Wanneer komt het uit?

9 november 2023 kan je het bij elke boekhandel bestellen en ligt het ook fysiek in (hopelijk veel) winkels om door te bladeren.

Onthulling boekcover!

Vanaf wanneer kan ik het bestellen als pre-order?

Vanaf september! En bij de pre-order geef ik ook leuke extra's, maar daar vertel ik dan wel over.

Ik doe dit allemaal voor het eerst. Dat is bekend. Ik had gehoord dat het het handig is om pas de cover te onthullen als je het al kunt bestellen. De cover is op dit moment in een enkele webshop al zichtbaar. Dus leek me het goed om de cover te onthullen en de pre-order te starten. Maar... toen kreeg ik weer te horen dat het voor een pre-order nog echt veel te vroeg is 😊 Ik heb wel op social media genoemd dat er een pre-order aan komt, maar dat doet dus nog wel echt een paar maanden. Al doende leer ik wat ik moet doen 😅

De webshop is nu geopend!

Onthulling boekcover!

Benieuwd naar de inhoud van het boek? Een aantal bladzijden heb ik als kaart laten drukken. Heel geschikt om te sturen naar kersverse ouders, een zwangere of een jarige. Hangt er vanaf welke kaart natuurlijk 😊

Onthulling boekcover!
Onthulling boekcover!
Onthulling boekcover!

Een origineel werk bij jou aan de muur?

Onthulling boekcover!

In opdracht van bedrijven werken is interessant, ik leer er altijd weer iets, het geeft voldoening en blije klanten, maar... ik zou ook graag meer mijn eigen stem willen laten horen. Werk maken in opdracht van... mezelf 😀 Zoals dit boek waarvan ik illustrator én auteur ben, maar ik wil nog zoveel meer! Ik werk aan grote vrolijke collages en minimalistische lijntekeningen op grote vellen. Tenminste, wanneer ik tijd heb 😊 Mijn focus ligt nu echt bij mijn boek en het afronden van mijn huidige opdrachten. 

Ik heb nu één orgineel werk in mijn webshop. Een kleintje, A4 formaat. Het is een landschap met goude glinsteringen en in de voorgrond felgekleurde tulpen. Gemaakt van acrylverf op dun (75 g/m2) papier, gelijmd op een stevig vel (200 g/m2).  

Ik hoop in de toekomst nog veel meer origineel werk in mijn webshop te verkopen. Voor extra vrolijkheid in huis 😊

Onthulling boekcover!

Deze blog is eerder verstuurd als nieuwsbrief. Wil je ook op de eerste rij zitten? Geef je dan hier op. Welkom bij de club!

Verder lezen?

Lieneke Post

illustrator & cartoonist