Geef je op voor mijn nieuwsbrief vol creatieve tips! Aanmelden
Lieneke Post
Volgende Vorige

1. Maak van alles een spel

Lessen van een peuter
Lessen van een peuter
Lessen van een peuter

2. Geniet met je hele lichaam

Lessen van een peuter
Lessen van een peuter

3. Vraag om een knuffel als je verdrietig bent

Lessen van een peuter

4. Ruik aan elke bloem

Lessen van een peuter

5. Voel je emoties maar blijf er niet in hangen.

Lessen van een peuter

6. Voeg kleur toe aan je outfit

Lessen van een peuter

Deze tekeningen waren voor mij een experiment. Wil ik mijn boek tekeningen in deze stijl maken? Misschien nog te ruw, te slordig op deze manier, maar tegelijkertijd ook wel levendig... Ik experimenteer nog even verder 😊 Ik neig naar zwartwit, zodat het veel werk scheelt. Al zou ik waar het er toe doet wél kleur willen toevoegen.

Deze blog is eerder verstuurd als nieuwsbrief mét meer. Wil je ook op de eerste rij zitten? Geef je dan hier op. Welkom bij de club!

Verder lezen?

Lieneke Post

illustrator & cartoonist