Lieneke Post
Volgende Vorige

Je kunt merken dat Christianne Wilmink (van Herzien Coaching & Advies) een technische achtergrond heeft. Ze is alles behalve zweverig. Een nuchtere coach die een wetenschappelijke onderbouwing belangrijk vindt.

Christianne is leiderschapscoach, en ze vertelt me over de rol van het onbewuste op ons dagelijks gedrag. Alle onbewuste en geautomtiseerde patronen worden uitgevoerd door het emotionele brein. Het emotionele brein houdt ons veilig, voelt en is snel. Het rationele brein is langzamer en kritisch. Als je beide laat spreken, heb je een goede balans.

Ik mocht haar helpen haar boodschap te vertellen. In deze tekeningen staat het paarse voor het rationele brein en het gele voor het emotionele brein.

Rationeel en emotioneel
Rationeel en emotioneel
Rationeel en emotioneel
Rationeel en emotioneel
Rationeel en emotioneel

“Lieneke maakte illustraties voor mijn training ‘bewust leiderschap’. Dat was een leuk proces; Lieneke vraagt gewoon door tot helemaal helder is wat je wilt vertellen. En weet dat vervolgens heel vakkundig en treffend te vatten in haar illustraties. Mij helpt het om m’n verhaal scherp neer te zetten voor zowel de taal- als beeld-georiënteerde deelnemers. Blij mee!” - Christianne Wilmink (Herzien Coaching & Advies)

Lieneke Post

illustrator & cartoonist