Geef je op voor mijn nieuwsbrief vol creatieve tips! Aanmelden
Lieneke Post
Volgende Vorige

Verhuisd

We zijn verhuisd naar Pijnacker. We lopen hier zo de straat uit, het bos in. Onze voortuin is op de zonkant, vaak zitten alle buren in de voortuin waar je makkelijk met elkaar in gesprek raakt. Echt een campinggevoel, maar dan met de luxe van een grote-mensen-huis. De vorige bewoners waren de eerste bewoners en zijn nu 93. Ik hoop dat wij hier ook oud mogen worden.

Terug van verlof | persoonlijke update
Terug van verlof | persoonlijke update

Geboren: Finne

Op 9 april is onze zoon Finne geboren. Een heerlijk gezond ventje die tot nu toe lekker makkelijk is. Zo’n ideale baby die zelf in slaap valt als je hem in bed legt. Oké, wel heeft hij nog twee keer per nacht zin in een warme milkshake 🤷‍♀️

Terug van verlof | persoonlijke update
Terug van verlof | persoonlijke update

Nieuwe opdrachten, trouwe klanten

Ik hoef na mijn verlof niet opnieuw te beginnen. Het is mooi om te merken dat oude klanten me nog steeds weten te vinden. Zelfs een klant waar ik in 2015 voor werkte, klopt weer aan. Geweldig dat ik in deze zeven jaar als ondernemer echt iets opgebouwd heb: vaste klanten en een mooi netwerk.
 
Vandaag was ik op bezoek bij een andere ‘oude’ klant. In het kantoor stond een grote banner met ‘welkom’ die ik in 2019 voor hen had gemaakt. Dat was fijn binnenkomen!

Terug van verlof | persoonlijke update

Deze blog is eerder verstuurd als nieuwsbrief. Wil je ook op de eerste rij zitten? Geef je dan hier op. Welkom bij de club!

Verder lezen?

Lieneke Post

illustrator & cartoonist